Sundhedsplejerske

Babysalmesang og Børnegudstjeneste

Efter længere tids overvejelser og tanker på min egen barndom/ungdom så har jeg valgt at melde Lia og Novah ind i vores lokale kirke så de et par gange om året kan komme med i kirke og få den oplevelse, for det kan jo sagtens være de gerne vil være kristne og hvordan skulle de vide de ikke vil være det når de aldrig har fået kendskab til hvad det er? – Så nu begynder vi her sidst på måneden at komme i kirken en gang imellem.

Da jeg var barn gik jeg selv i en kristen klub og syntes simpelthen det var så hyggeligt og elskede at komme der, men fandt senere ud af at jeg ikke troede på gud og derfor stoppede jeg med at komme i klubben, men mine børn skal have muligheden for at se hvad det er for selv personligt om nogle år finde ud af om det er noget de vil tro på eller om det er noget de ikke vil tro på. – for hvorfor skal jeg vælge for dem?

Jeg syntes det er vigtigt at give børn/unge lov til selv at vælge mange ting og selv skabe deres egne erfaringer, selvom man skal igennem noget man ikke selv tror på så åben dørene for en anden verden end din egen for at dine børn kan få muligheden til at vælge hvilken verden de vil være i 🙂 – Herhjemme har vi da en del bøger om Gud og kristendommen og alle de gode børnehistorier om Adam og Eva om Moses osv, og Lia ELSKER den bog og vil høre den hver aften når vi skal sove :p og selvom jeg hader de historíer og allerhelst vil læse en anden bog, så får hun lov at høre bogen så ofte jeg har tid og så ofte hun selv ytre ønske om at høre den <3 Hver Fredag går vi jo også i Legestue som er tilknyttet en kirke her i byen og Lia nyder at komme der så hvorfor ikke give hende og Novah lov til at skabe bekendtskab med kristendommen bare fordi jeg ikke tror på det?

Jeg ville også være 100% åben over for Islam, Jehovas vidner eller andre trosretninger hvis det er noget de vil og noget de har tænkt godt over, for selvfølgelig skal de have lov til selv at vælge hvad de vil tro på det er deres liv og deres valg.

13148090_1781844432048538_2097062595_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sundhedsplejerske