Grønt lys

Kærlighed, Kildevand og Teltferier

Ja som overskriften siger KÆRLIGHED, KILDEVAND OG TELTFERIER.

Hvorfor (føler jeg) er der så meget fokus på penge når man er forælder? – Man skal på de rigtige ferier, give sine børn det rigtige tøj på og købe det rigtige legetøj. Men hvorfor?

Får man lykkeligere børn af den grund? bliver man en bedre mor ved at købe molo tøj? Det korte helt præcise svar er NEJ .

Jeg tror det handler en grad om usikkerhed, at man er bange for at man ikke gør det godt nok som mor eller far, eller man er bange for ens barn bliver drillet i børnehaven eller i skolen fordi de ikke har de nyeste sko eller de ikke har den største legetøjsbil. og hvem der har oplevet mest i sommerferien? – Og så vil vi som forældre ikke have at lille “Anna” sidder og fortæller om sin “Fyn rundt på teltferie” men lille “Agnete” fortæller om hendes 4 uger på luksus hotel i London, men sandheden er at børn i den alder er ligeglad med hvor de er henne på ferie bare de oplever det sammen med de vokse som elsker dem og men er til stede og yder nærvær. Om det så er en skovtur med picnic eller en tivoli tur, de er ligeglad

Jeg selv er vokset op med genbrugstøj, telt/camping ferier og brugte gaver. men jeg har ikke været i tvivl et sekund at hver en ting eller oplevelse var tænkt for at glæde os børn og vi elskede det, kan huske de mange gange vi gik i skoven, klatrede i træer og bade i Odense Å, for mig var det lige så hyggeligt som en dyr tur i zoo eller en tur i tivoli, har egtenligt aldrig følt mig “snydt” for oplevelser med at komme ud og rejse og opleve verden, for min verden var jo min familie og der hvor de var ville jeg også være.

Og jeg vil klart opdrage mine børn i samme retning med at man behøver ikke ud og opleve noget som koster en bondegård hver weekend for bare vi er sammen er det oplevelsen nok i sig selv <3  12963445_1770344276531887_8389896644071212949_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Grønt lys