Barnedåben

Forlænget weekend

Så der forlænget weekend, og hvor er det bare SKØNT, da Lia skal over til sin far på Fredag så har jeg lige et par hyggedage med prinsessen inden hun skal til Fyn igen. 🙂

I morgen går turen over til hende den dejlige, hendes mand og deres mange børn :)<3 Bliver så super hyggeligt igen at komme der over og sige hej, nu hvor vi ikke bor længere fra hinanden end vi gør <3

og Fredag går turen atter i legestue hvor vi er hver Fredag, så hyggeligt for både Lia og Novah. Lia leger med alle de store legesager mens mig og Novah leger med alle de små leger sager selvom han ikke forstår så meget af det endnu, så er jeg sikker på han hygger sig alligevel, for ha kan jo godt mærke der sker noget andet end bare og sidde der hjemme og være :)<3

Og så var jeg lige inde på Sundhedsvejen.Dk for at se hvad min  Sp havde skrevet omkring Novah de gange hun havde været her og hun skriver “Obsereret god øjenkontakt med mor og søn” “Novah falder til ro i sin mors favn og ved mors stemme” så det er virkelig skønt hun fortæller at alt er super med ham og med hans kontakt (Ikke fordi jeg ikke havde regnet med det) men det er jo skønt at få ros, lige meget hvor meget man selv tror/ved at man er en god mor. <3

13062626_1776271139272534_354010169_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Barnedåben