Jeg KAN, jeg VIL

Primær omsorgsperson

Nu jeg faktisk en lille smule træt af at folk tror de kender sandheden, men det gør i ikke så nu har jeg lyst til at fortælle jer hvordan det virkelig hænger sammen.
Dengang Lia bliver anbragt D. 20/08-13 bliver BÅDE mig og Bent erklæret uegnet som forældre hvilket vi jo self ikke er enige i hvorefter som i nok ved anker vi sagen og sagen bliver få måneder efter taget om i Ankestyrelsen. – Ankestyrelsen vurdere så vi godt kan være forældre for Lia på fuldtid og vi bliver derefter BEGGE erklæret egnet som forældre og Lia bliver hjemgivet til mig og Bent uden krav om hvem der skal tage barslen osv.
Da hun så er hjemme vurdere kommunen efter kort tid at det er Bent der klare rollen bedst på dette tidspunkt hvor han så bliver “Primær omsorgserson” – Jeg er ikke erklæret UEGNET bare erklæret til ikke at være primær omsorgserson, dette kunne vi godt have modsat os men vi vælger at samarbejde og sige “go” for at Bent skal være den primære for Lia, men kort efter får Bent fast arbejde og jeg bliver så primær omsorgserson hvilket fungere super godt, da mig og Bent så går fra hinanden beslutter vi i fællesskab at jeg bliver boende med Lia i legligheden og Bent finder et sted for sig selv, denne beslutning er Kommunen ENIGE i, og syntes det er en god ide, det er sådan det hænger sammen, Lia kom ikke hjem pga Bent men det var noget der blev besluttet efter Lias hjemgivelse, og det var frivilligt og noget vi takkede Ja til.

Grunden til kommunen var enig i at Lia skulle bo ved mig var at de havde fået øjnene op for at Lia trives i mit selskab og at jeg godt kunne tage vare på hende, og nu var vi kommet ind i en rytme (Uden Bent i dagtimerne) og de syntes dette ville være synd at bryde det op nu. Hvilket jeg self er meget glad for <3

IMG_4686

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg KAN, jeg VIL