Den man tugter elsker man

Sundhedsplejerske

Ja som kom sundhedsplejersken endelig igen 🙂 Efter et aflyst besøg pga manglende overskud da jeg knap ingen søvn havde fået i næsten 2 døgn.

Er faktisk blevet super glad for min sundhedsplejerske selvom jeg absolut ikke kunne lide hende efter hun havde været her første gang, syntes hun stillede så mange mærkelige spørgsmål, og fik mig til at føle at jeg var virkelig dum og virkelig ung, men ved andet besøg var hun helt anderledes og kunne faktisk godt lide hende der og sådan har hun været hver gang hun har været her nu så kan man jo også bare lære at man ALDRIG skal dømme et menneske ud fra førstehånds indtrykket,

Men vi fik siddet og snakket om hvad der var sket fra sidst hvilket ikke er så meget, da jeg jo som sagt bare tuller rundt herhjemme for mig selv, hvilket jeg elsker, og jeg jo har været mor før så har styr på de fleste ting omkring Novah<3 – Hun bemærker han har lidt svamp/trøske på tungen som jeg skal behandle med Danskvand m brus, hvilket i mine øre lyder fuldstændig mærkeligt :-O Haha, men hun ved jo bedst  idet hun jo har en uddannelse bag sig 😛

Og så til det spændende hvor meget han har taget på siden sidst 🙂 Han er stadig her 6,5 uger gammel en lille prut, hvilket han måske altid vil være <3 Men heller lille og fix end stor og doven. 1914104_1761560307410284_3263021796840684332_n

  • Fødselsvægten 2590G
  • Vægten siger 3650G
  • Længden 46Cm
  •  Længden siger 52,5Cm

Så han begynder da så småt at vokse sig stor og stærk selvom han stadig er en lille basse:)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den man tugter elsker man