Savner min skat

Weekend fri

Når man onsdag glæder sig til at blive børnefri fredag og tænker “Jeg skal så meget i byen på fredag og nyde at jeg bare kan  være mig” eller “På fredag kan jeg bare hygge med min kæreste og tage på stranden og bare hygge” men når det så bliver fredag og man får afleveret sit guld til hendes far så glæder man sig pludselig helt vildt meget til det bliver søndag om man skal hente hende igen for når alt kommer til alt kan man jo ikke undvære denne lille skabning i ret lang tid af gangen. og self skal hun se sin far da hun har ligeså meget brug for ham som for mig. Men hold nu op hvor er det svært at skulle undvære denne lille guldklump i tre dage ❤

Utroligt man kan have sådan en stor kærlighed til sådan et lille menneske? Kan stadig ikke forstå at hun er min lille datter for altid. er så stolt over hun er min og jeg har været med at at skabe hende sammen med Bent 😍😍

Men tilbage til emnet synes bare fredag lørdag og søndag går så pisse langsomt når man savner hende så meget og tør slet ikke tænke på hvordan det er for hendes far at skulle undvære hende så længe!!!! – Men nok også derfor jeg har tilbudt bent at udvide hans samvær Så det kommer til at hedde Onsdag til Søndag istedet for Fredag til Søndag ❤💋20150510_152853

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Savner min skat