Nygart Privathospital

Hvad gik jeg glip af?

Da jeg fik Lia og hun blev fjernet var jeg selvfølgelig utrolig ked af det, men jeg vidste ikke hvad jeg gik glip af, jeg havde jo ALDRIG prøvet at have en nyfødt baby tæt på mig, jeg havde aldrig prøvet at have mit eget barn. – Da jeg så fik Novah og han er nu 5 uger gammel ved jeg nu hvad jeg gik glip af, så på en eller anden måde er jeg mere ked af Lias tvangsfjernelse nu, end jeg var dengang lige da det skete, for nu ved jeg ligesom hvad jeg gik glip af! – Lias første smil. Da Lia vendte sig for første gang. Da hun løftede hovedet første gang, der er så mange “milepæle” jeg ikke har oplevet med Lia, men også hele den der tilknytning de første måneder gik jeg jo også glip af! – Men derfor er jeg også så enormt lykkelig for at jeg får lov at opleve alt det her med Novah, – Alle hans små babylyde han kommer med varmer mit hjerte så meget, kan kigge på ham hele tiden, han er så dejlig <3

Der kommer nok en dag hvor jeg kan slippe fortiden, men den dag er ikke endnu! Jeg vil ikke presse mig selv til at komme vider, når jeg ikke er klar til det endnu, men en dag skal jeg nok komme videre når min krop og mit sind er klar til det <3

IMG_25931914104_1761560307410284_3263021796840684332_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nygart Privathospital