RKI - Godt på vej

Barnedåben

Så det igen blevet tid til at planlægge barnedåb 🙂 – Og hvor er det hyggeligt at planlægge barnedåb til lille prinsen <3 – Barnedåben skal holde 21/8-16 kl 10.30 i Christians kirken. – Men hold nu op hvor syntes jeg det er svært at finde tiden til at planlægge det (Og ja ved godt det handler om priotering) men når jeg træner næsten hver dag, har Lia at tage mig af mødergruppe, rengøring, oprydning og self min dejlige lille prins. så syntes jeg godt nok det er svært at finde timer nok i døgnet til planlægning af Barnedåben, og snart en 3års fødselsdag også 🙂 – Men skal da nok nå det hele, (På et tidspunkt)

Men kirken er da booket, maden er bestilt, pynten er købt og lavet, mangler kun stedet det skal holdes og tøjet til os 🙂 – og så kan jeg faktisk bare vente til det bliver dagen <3

Men hvor er det dog træls jeg ikke kan booke lokalet hvor han skal døbes da hun ikke tager sin telefon hende jeg skal leje det af, har nu prøvet hele dagen i dag og i går at få fat på hende men den sige “velkommen til telefonsvareren” min tålmodighed er godt nok sat på prøve der 😀 HAHA Men jeg kommer vel igennem på et eller andet tidspunkt HÅBER JEG. –

Hans navn er valgt fordi de alle sammen har en betydning for mig (undtagen hans fornavn) men alle hans 4 mellem/efternavne er valgt ud fra hvad familien hedder <3

Novah (hemmeligt navn) Christian (hemmeligt navn) Kaup <3

De to hemmelige navne bliver først offentliggjort ved dåben da gudmoren ikke må vide dem før dagen inden han skal døbes <3

IMG_4686

Billedet er fra Lias 1 års fødselsdag og Barndåb D 16/8-14

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

RKI - Godt på vej