Rudolf steiner Institution

Jeg sku forelsket

Ja må indrømme at jeg var “forelsket” eller det man vel ikke helt kalde det, eller kan man? – Jeg var jo ikke særlig gammel da han kom på tv første gang i Rich Kids, og senere i 2900 Happiness og i Far til fire, og har altid syntes han var MEGA LÆKKER, men vil nok ikke udtale mig sådan i dag vil nok nærmere sige han er en utrolig pæn mand, og han skulle da ikke gå mange gange rundt om min seng XD HAHA. – Men hold nu op hvor har jeg drømt om ham da jeg var yngre, og skrevet “Natascha Bregendal” mange gange på mine  mapper i skoletiden. Haha

Men skal da 100% se Eurovisions song kontest i aften og heppe på Danmark<3 13219999_1784357288463919_765460438_n

GO DANMARK – Giv mig og mange andre noget stolthed over vores land igen, så vi kan blive stolte over Danmark og forhåbentligt glemme den SKANDALE der skete tidligere i dag :/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Rudolf steiner Institution