Vuc her kommer jeg - IGEN!

Nordens MINDSTE tivoli

Lørdag stod den på tivolitur i nordens største tivoli.! – Ja right hvor henne 😀 Kan sørme kun grine af det der mini tivoli, det var godt nok noget sølle skrammel, Men den ene af karusellerne var sku god nok, og rimelig sjov J – Og så fik jeg da prøvet noget jeg i mit liv ALDRIG har prøvet, blev virkelig dårlig af den karusel til sidt og plejer ellers altid at kunne prøve dem 10-20 gange i træk, men ikke lige i dag 😀 Og aner ikke hvorfor, men det var ellers hyggeligt nok J og så har jeg fået lokket den gamle til hyggedruk hjemme 😀 HAHA er så hyggeligt at drikke med verdens bedste far <3 – i morgen kommer den dejlige svigermor og svigerfar på besøg11541893_1671376133095369_5045835688837889728_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vuc her kommer jeg - IGEN!