Amning uden mælk

Rudolf steiner Institution

Som overskriften lyder ja så har jeg efter mange og svære overvejelser valgt at melde min datter ud af den vuggestue hun går i nu, pga flere uoverensstemmelser mellem mig og pædagogerne i vuggestuen, jeg syntes de er alt for lidt inde og de propper alt for meget tøj på Lia når de er ude, hun sover fortsat til middag hvilket hun ikke skal, osv – Så jeg har kigget lidt rundt i Fredericia hvad der var af kommunale og private pasningsmuligheder hvor hvert enkelt barn blev set og hørt og ikke bare var “en i mængden”

  • Jeg søgte et lille institution
  • Jeg søgte et sted som var ude HVER dag
  • Jeg søgte et sted hvor de kunne gå sammen
  • Jeg søgte et sted hvor børnene kunne få lov at være børn og ikke blev sat foran en skærm.
  • Jeg søgte et sted som ville bruge stofbleer

Og det eneste jeg kunne finde som jeg også følte var det rigtige sted var  Tommelise, aner ikke ret mig og Rudolf steiner pædagogik, og valgte den heller ikke ud fra det, valgte den ud fra nogle af de holdninger de har til børneopdragelse, og at det er en lille privat institution, hvor hvert enkelt barn bliver set og hørt og der er plads til forskeligheder <3 -For min skyld kunne det lige så godt være en kommunal institution, hvis bare den kunne kigge på min krav og acceptere dem, men bare ikke ret mange der kan det 🙁  Tommelise

13173879_1783011711931810_32463253946135083_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Amning uden mælk