Jeg sku forelsket

Nej til Vaccinen

Jeg tror det er utroligt sundt at sætte spørgsmålstegn til hvad der bliver tilbudt og anbefalinger fra forskellige fagpersoner, så som Børnevaccine (Mfr og Hpv) – D vitamin og vitaminer under graviditeten, – For hvorfor skal man gøre ALT hvad anbefalingerne siger, kan man ikke godt tænke selv en gang imellem? – JEG tror på at vitaminer under graviditeten er unødvendige hvis bare man spiser sundt og varieret så får man jo vitaminerne igennem sin kost! <3 D vitamin syntes jeg virkelig også er noget mærkeligt noget for D vitamin får man jo igennem uv strålerne og hvis bare man er ude og få frisk luft et par timer hver dag får man så ikke den D vitamin som man har behov for? – Det vil jeg mene! (Min søn får dog D vitamin det første år)

Og så til Børnevaccine programmet en kæmpe stor debat hvor der MANGE forskellige holdninger til emnet, hvis det stod til mig fik mine børn IKKE vaccinen, for ville ALDRIG kunne leve med mig selv hvis nogle af dem fik varige men af bivirkningerne fra vaccinen (Autisme, Hjertestop, Vuggedød, Epilepsi) som er nogle af de alvorlige bivirkninger, ville DU kunne leve med at DU har slået dit eget barn ihjel? – og får de så fx Mæslinger som ikke er farlig i sig selv (det er følgesygdommene) og barnet så desværre døde så er det ikke din skyld, og Fåresyge og Røde hunde er IKKE farlige sygdomme kun for gravide og drenge efter puberteten, – og selvom man får vaccinen så kan de godt få sygdommen alligevel? Så hvorfor vaccinere man mdr MFR? – Når to af sygdommene er så godt som ufarlige og den sidste er der så små chancer for giver varige men? er det fordi vi i Danmark er så bange for at tage 3-4 Ugers fri sammen vores barn? – Eller er der for staten kan tjene penge på forældre som er totalt paranoide og bange for sygdomme? – Og HPV vaccinen som hjælper mod livmoderhalskræft er simpelthen det værste gang LORT jeg længe har oplevet og bliver den ikke bedre får min datter den ikke!!!! – Jeg har læst og set mange mennesker med MANGE bivirkninger af den lorte vaccine, min egen lillesøster besvimede en del gange kort efter hun fik den hvilket hun ALDRIG gjorde før, så kan kun tænke om det var dens skyld hvilket jeg tror det er! 🙁

Vil til slut også lige sige Novah og Lia får alle børnevaccinerne da jeg tænker på nogle i familien som har et lavt immunforsvar og det skal ikke gå ud over den smukke prinsesse <3 Men havde hun et almindeligt immunforsvar vil jeg ikke kunne sige jeg valgte den, men det er heldigvis ikke noget jeg skal tage stilling til nu for de får den, for at beskytte deres familiemedlem <3

Syringe and vaccine  bottle on white background

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg sku forelsket