Tvunget til at svigte - Del 1

Tvunget til at svigte – Del 2

12421559_1730080630558252_637630417_n

jeg var ved lægen første gang omkring uge 5-6 stykker for at få bekræftet at jeg var gravid og det var jeg 🙂 – jeg skulle så havde været til scanning et par uger efter for at se hvor mange uger jeg var gravid, men den scanning fik jeg aldrig da jeg i stedet kom til akut scanning pga. smerter i uge 10 – hvor jeg så den her smukkeste lille baby boble rundt inde i min lille mave, jeg fik en klump i halsen og et tryk for brystet af lykke over at se det her lille væsen som jeg havde skabt (ved hjælp af min fantastiske eks kæreste), som jeg skulle bære rundt på i så mange uger og opfostre, så hun kunne blive stor og stærk og komme til verden sund og rask <3

ugerne gik stille og roligt, min mave voksede og vi glædede os mere og mere for hver dag der gik, nu skulle vi rigtig være en lille kerne familie. – omkring uge 13 var første gang jeg kom ved Jordmoder.dk (Verdens sødeste) og fik en scanning af min lille bebs og hvor vi fik beskeden om at vi ventede en lille smuk og velskabt pige, den følelse var ubeskrivelig, kan slet ikke beskrive hvor lykkelig jeg var <3 – jeg skulle være mor til en lille prinsesse, jeg havde en lyserød drøm om hvordan vi kom hjem fra sygehuset med det her lille nye spædbarn, hvordan vi skulle op om natten og give hende bryst, og det kæmpe overskud jeg skulle have til at trille kilometer af kilometer med hende op og ned at gågaden for at vise min lille guldklump frem – hvordan vi skulle ligge og putte i sengen om aftenen, og bare den baby duft der ville brede sig i hele huset når “Lia” var hjemme <3

Den 28 Febuar 2013 skulle de unge mødre komme og prøve filme mig og Bent til deres program og vi glædede os helt vildt meget, vi glædede os til at vise vores liv på tv, og til at fortælle folk at man sagtens kunne være gode forældre selvom man var ung, og ikke havde den største og bedste uddannelse – ca. 40-50 Minutter inden de skulle komme kom “Torunn torp” et navn jeg ALDRIG nogen sinde vil glemme, og en person som jeg altid vil have et stort had til, og en person som jeg har ønsket til månen utallige gange – men det var min sagsbehandler som kom uanmeldt og ville besøge mig og Bent, vi fik snakket lidt om vores situation og vores tanker om fremtiden, og at hun ville lave den her “Børnefaglige undersøgelse på Lia” men pga. vores anden aftale kunne vi ikke lave mødet færdig så vi aftaler en ny dag vi skulle komme op på hendes kontor den 6 Marts og snakke færdigt. – mødet med de unge mødre gik godt, og de kunne godt bruge os og det var her vores “tv kapitel” startede<3 – da jeg sad om aftenen og tænkte over vores første møde med vores sagsbehandler “Torunn Torp” havde jeg det virkelig på fornemmelsen at hun ikke kunne lide os, og hun ville anbringe vores barn. og hun var sådan en person som tænkte “Ung mor = Dum mor” – ved ikke hvorfor jeg havde det sådan der men jeg kunne virkelig bare ikke lide hende, og jeg vil sådan ønske den dag i dag at jeg havde stolt på min mavefornemmelse og bedt om at få en anden sagsbehandler, men jeg var kun 17 år gammel dengang og troede blindt på at kommunen var søde og rare mennesker der kun ville en det godt.! – Men jeg blev meget meget klogere.

BILD0349

 

Har du ikke læst del 1 kan du læse den ved at klikke på linket nedenunder.

https://nataschakaup.bloggersdelight.dk/2015/12/29/tvunget-til-at-svigte-del-1/ (Del 1)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tvunget til at svigte - Del 1