Tvunget til at svigte - Del 3

Tvunget til at svigte – Del 4

12421559_1730080630558252_637630417_n

Den 1/5-13 skal vi til møde – vi aner ikke noget om hvad dette møde kommer til at indholde og hvad der vil ske på dette møde, vi tror som sagt at det bare er et opfølgendene møde på den undersøgelse hun er ved at lave på vores ufødte datter, men der tager vi gruligt fejl.

Da vi kommer op til mødet med Torunn så starter hun som altid på hende venlige og søde måde, så vi skal tro hun er en sød sagsbehnadler som bare ville os det bedste. Den virker for vi stolede på hende, og vi tror på hende når hun siger disse undersøgelser kun er til for at finde ud af hvordan vi hjælpes og støttes bedst når lille pigen er kommet ud. Vi tror jo ikke på hun vil fjerne vores datter, ihvertifald ikke på dette tidspunkt af graviditeten.

Til mødet den 1/5-13 Har hun så lavet den børnefaglige undersøgelse færdig (Tror vi) – og den er simpelthen så fuld af løgn, fejl og mangler. Og det bliver en af de ting som bliver en gennemgående faktor i vores sag. Løgne, løgne og flere løgne. – Og ting som man siger som kommunen får drejet rundt så det lyder helt hen i vejret og bliver overfortolket så meget, det ved de jo godt, men så virker deres sag jo bare bedre.!

havde jeg vist hvad jeg viste i dag så havde jeg allerede dengang bedt om dokumentation for ALLE de løgne som stod/står i papirerne, men dengang viste jeg bare ikke hvordan jeg skulle få kommunen til at ændre deres papirer, for det gør mig simpelthen så vred at der er fejl på 90% af alle mine sagsakter og næsten på hver evig eneste side! – for det er jo nogle papirer som jeg aldrig kan slippe af med igen og som lia aldrig kan slippe af med igen, det er jo nogle papirer som kan ødelægge så meget for lia i hendes fremtidige liv. – Kan hun blive mor som 17/18 årig nu? Uden de tager hendes barn? – Kan self ikke bevise det men jeg tror personligt at Torunn min sagsbehandler har hadet unge mødre personligt og det had skulle gå ud over mig, Bent og Lia – for det er IKKE professionelt arbejde det hun har udført, LANGT FRA.

Jeg har virkelig personligt svært ved at vælge noget ud fra den undersøgelse så i får det hele undtaget nogle enkelte ting Bent ikke ønsker skal med, og det respektere jeg self 100% 🙂 – Alt hvad der en stort kasse over er fejl eller ting som er overfortolket. – og det er det senarie som gentager sig i ALLE mine dokumenter fra systemet. – Ikke så mærkeligt at Torunn har været med til at smadre min tillid til systemet 100%

 

Del 4 side 1

^ De har brugt 2,5 Måneder på at lave den første version af den børnefaglige undersøgelse på Lia, selvom de kun har set mig og Bent til sammenlagt 3 møder, hvordan kan man lave en undersøgelse på folk man ikke kender??

1)Som i kan læse i den første sorte boks, står det vi har brug for støtte under og efter graviditeten, under graviditeten fik vi INGEN støtte overhovedet selvom vi gav udtryk for vi meget gerne ville modtage støtte, og kom selv med forslag til forskellige støtte foranstaltninger. – Og efter fødsel kom der heller ingen støtte de valgte i stedet at tvangsfjerne Lia, som jeg absolut ikke ser som støtte!

2) Undersøgelse stammer fra 2004 hvor jeg var 9 år gammel, hvordan kan man vurdere min nuværende situation og moderevne på en undersøgelse der er så gammel og fra jeg var 9 år gammel??

3) Psykologtesten hviste hverken min mor eller far eksisterede, før vi læse den i min sagsakter, og igen hvordan kan man vurdere noget fra en undersøgelse hvor jeg ikke engang var teenager endnu? – Var altså kun 13 år på daværende tidspunkt.

 

Del 4 Side 2 Ny

^

1)Der står de vurdere jeg skal i familiepleje/Behandlingshjem, men dette har mine forældre aldrig hørt om, og jeg har heller aldrig været anbragt nogle steder

2) Undersøgelsen er igen fra 2009, og jeg gik kun i familie huset på daværende tidspunkt fordi mig og min mor ikke havde så meget kontakt til hinanden i den periode

3) Efterskoleopholdet var af egen fri vilje og IKKE en foranstaltning (En foranstaltning er hvor man bliver tvunget til noget fx Lias anbringelse var en foranstaltning) – Hvis det skulle havde været en foranstaltning skulle de have anbragt mig der og have betalt det hele hvilket de ikke gjorde da min far selv betalte.

4) Igen en meget gammel undersøgelse som de referere til, Bent var på dette tidspunkt kun 9 år gammel. – hvordan kan man vurdere noget som helst på hans evne til at være forældre når han er så lille et barn?

5) Ja han modtager undervisning i specialklasse fordi han er ordblind.

 

Del 4 side 3. NY

  1. Min mor har aldrig været alkoholiker.!
  2. Ja mit forhold til min mor var ambivalent, men er det ikke generelt det med teenager og deres mødre?
  3. Min far har ALDRIG arbejdet i Esbjerg, han har arbejdet i Fredericia
  4. Jeg er altså kun 18 År gammel på dette tidspunkt og ikke 19, som der står beskrevet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tvunget til at svigte - Del 3