Tvunget til at svigte - Del 2

Tvunget til at svigte – Del 3

12421559_1730080630558252_637630417_n

Dagen efter sad jeg og tænkte over hvorfor hun var kommet på denne underlige måde uden at have sendt et brev først, selvom hun sagde hun havde. – Kiggede lidt på datoerne i brevet som vi fik udleveret en kopi af ved mødet, og kunne så se at brevet er printet ud Den 26/2-13 og hun ville indkalde os til møde den 28/2-13 – Dvs 2 dage inden mødet printede hun først brevet ud, og det er så grunden til vi ikke har modtaget brevet/mødeindkaldelsen til tiden, vi troede først dette var en fejl fra hendes side men fandt senere ud af at det bare var hendes måde at arbejde på, med at sende brevene meget sent eller ligge dem i vores postkasse/under vores dør sent om aftenen,- og det syntes vi godt nok ikke er i orden fra hendes side af, da vi jo ingen muligheder havde for at melde afbud til de forskellige møder når vi fik brevene så sent, og med så kort varsel, næsten hver evig eneste gang.

Vi fik snakket lidt frem og tilbage ved det første møde og kom kun frem til hun skulle lave denne her “Børnefaglige undersøgelse” på vores ufødte datter Lia, men hvad den skulle omhandle og hvordan den ville blive lavet eller hvad den ville få af konsekvenser, fik vi ingen forklaring på – Men på grund af at “De unge mødre” skulle komme senere fik vi ikke snakket færdigt. Og aftalte vi skulle op på hendes kontor i Egeparken den 6/3-13 for at snakke færdigt med hende. Efter mødet den 6/3-13 gik jeg der fra med en følelse af at hun da ikke var så slem som mit førstehånds indtryk af hende sagde.! – har taget med selv i at tænke tilbage på den dag og husker jeg tænkte “Hun var da meget sød” – Men som tingene ændrede sig var hun den største heks der kunne gå på to ben.

Den person har ødelagt så meget for mig, Bent og Lia som nok ikke kan repareres igen men vi har i dag lært at leve med det. Jeg kommer nok aldrig til at kunne give hende et håndtryk og se hende i øjnene igen! – for det had jeg har til hende er større end ord kan beskrive.

1 Maj kommer vi igen til møde på kommunen hvor de er færdige med at lave undersøgelsen omkring Lia (Tror vi)- Da har de sammenlagt brugt ca. 2-3 timer på at snakke med mig og Bent, og ved nu stort set ingenting om mit og Bents liv hvilket også fremgår MEGET tydeligt af den undersøgelse som er blevet lavet på dette tidspunkt. – den er simpelthen så dårligt lavet at man næsten kun kan grine af den. Nå men efter de 3 korte møder hørte jeg ikke fra kommunen længe. – Og igen får vi brevet til denne møde indkaldelse men MEGET kort varsel, brevet var simpelthen stoppet i brevsprækken, sent om aftenen den 30 April, jeg finder det i vores gang tidligt om morgenen den 1 Maj, og da vi i den pågældende periode bor i etagebyggeri kan man ikke bare sådan lige komme ind i opgangen, så hun har ringet på dørtelefonen ved en af mine naboer for at komme op og aflevere brevet.  – Den 1 Maj hvor vi skulle til møde 11,45.

 

 

del 3 første møde

Som i kan se på dette dokument ^ – Så er brevet printet ud den 26/2-13 og mødet blev afholdt den 28/2-13 – Altså 2 dage INDEN mødet afholdes printer hun brevet ud – Og da post Danmark  ikke når at aflevere brevet får jeg ingen mødeindkaldelse.

 

del 3 andet møde

Som i kan se på dette dokument ^ – Så er brevet printet ud den 30/4-13 og mødet blev afholdt den 1/5-13 – Altså 1 dag INDEN mødet afholdes printer hun brevet ud – Og aflevere det på adressen da hun ikke kan nå at sende dette med posten.

 

FORTSÆTTES – Del 4 kommer D. 7/1-16

 

Hvis i ikke har fået læst del 1 og 2 kan i følge linkene nedenunder 🙂

https://nataschakaup.bloggersdelight.dk/2015/12/29/tvunget-til-at-svigte-del-1/ (Del 1)

https://nataschakaup.bloggersdelight.dk/2016/01/01/tvunget-til-at-svigte-del-2/ (Del 2)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tvunget til at svigte - Del 2