2 December

Tvunget til at svigte – Del 1

12421559_1730080630558252_637630417_n

Det hele startede da jeg var 17 år gammel, og jeg fik min p-stav fjernet, jeg ikke kunne tåle den (Menstration 24/7)

Planen var så egtenlig jeg skulle starte op på p-Men det er den bedste fejl jeg nogensinde har lavet i mit liv.

En aften hvor mig og Bent holdte fest hjemme ved os (INDFLYTTER FEST) mente jeg lige pludselig i min syv hestes brandert at jeg da skulle tage en graviditets test bare i sjov (havde slet ikke regnet med en var positiv, havde ikke engang tænkt tanken bare i sjov) men som i nok ved viste 2 små lyserøde streger sig fint på testen, jeg stod der utrolig fuld og forstod slet ikke alvoren i det troede det var en drøm eller noget jeg forestillede mig. – så jeg drak vidrer så dum som jeg var, dagen efter da jeg vågnede op med tømmermænd, går det virkelig op for mig hvad der skete dagen i forvejen, og hvor dum og egoistisk jeg havde været ved at drikke dagen forinden, fik det simpelhen så dårligt med mig selv.! Jeg havde drukket med en lille barn i maven, havde aldrig gjort det hvis jeg havde fået taget testen i ædru tilstand- Vi valgte at beholde denne her lille vidunderlige skabning som nu voksede under mit hjerte. – men som i sikkert ved mistede jeg blot 4-5 dage efter jeg opdagede graviditeten, aborterede jeg desværre 🙁 – og selvom jeg kun havde kendt til graviditeten i meget kort tid havde jeg virkelig knyttet mig til dette lille menneske og jeg var virkelig ked af at min lille lysserøde drøm bare brast under føderne på mig. – Var virkelig dybt ulykkelig over at jeg mistede, lå bare i min seng, gik ikke i skole, og var virkelig knust, men efter 2-3 uger fik jeg det stille og roligt bedre og bedre igen.

BILD0114

Mig og bent blev enige om at vi virkelig gerne ville have det her barn så vi valgte ikke at bruge noget prævention i håb om at vi kunne få vores ønske barn sammen (Som vi ikke viste vi ønskede os før jeg blev gravid første gang) tiltros for jeg kun var 17 år gammel. Cirka 7 uger efter jeg mistede vores første bebs, stod jeg med en posetiv graviditetstest i hånden igen

Havde ikke i min vildeste fantasi troede eller tænkt tanken hvad der skulle ske for os i de næste mange måneder, og hvilken lykke og ulykke, jeg skulle igennem, for at få min drøm om kernefamilien opfyldt <3 – tror kommunen var med til at modne mig mere og med til at gøre mig stærkere psysisk men det var også den der til sidst ødelage min lille kernefamilie.

Når jeg ser tilbage på afsnittene i de unge mødre, kan jeg i dag godt se hvorfor folk var “bange” for jeg skulle til at være mor for jeg var meget umoden og slet ikke klar til at blive mor til et lille bitte barn, men jeg blev klar, og jeg klarede rollen som mor – Nej jeg er ikke 100% perfekt men det er der ingen der er!

 

(FORTSÆTTES)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

2 December