Ned til Plejefamilien igen

Lias ynglings tegnefilm

Min datter ser tit ramasjang om morgenen lige for at vågne op og om eftermiddagen lige for at koble af efter en lang dag i vuggestuen, og mor ved godt hvad der er et KÆMPE hit på ramasjang, det er selvfølgelig Skæg med tal eller Skæg med bogstaver og hun har allerede lært noget af den kære Hr skæg hun kan sige ”1-2-3” ”A-B-C” OG ”Det har jeg lært af skæg” – Og hold nu op hvor er jeg stolt af den lille prinsesse som allerede kan sige det, og fx staver jeg et ord få hende for eksempel siger ”Mor M-O-R” Så efterligner hun ved at sige ”M-O-R” ved at sige hvert bogstav, syntes simpelthen det er fantastisk at der er nogle ordneligt tegnefil hvor børnene rent faktisk lære noget af at se på det – i stedet for det bare er noget L*rt som de ikke lære en disse af at se på

Jeg ville så gerne give min datter en kæmpe gave af at få lov at møde Hr skæg for jeg tror hun ville blive ellevild af at se ham i virkeligheden nu hvor hun er så glad for at se på ham i tvet, men kan simpelthen ikke finde ud af hvornår han kommer til Odense, Kolding eller Århus – Virkelig øv for jeg ved min datter ville elske denne oplevelse, at få lov at se ham, og det ville jo også være en kæmpe oplevelse for mig at se min datter møde den person som hun bruger laaaaang tid hver evig eneste uge af at kigge på – Og så har jeg lært alle hans sange udenad – HAHA, en gang i mellem er jeg virkelig ved at blive skør af at høre på ham hele tiden og høre på hans sange, men når min datter så kan tælle til endnu et tal eller sige noget mere af alfabetet så bliver det hele overskygget af en kæmpe stolthed over hvor dygtig hun er, og så kan vi sagtens se lidt mere Hr skæg622125_605_0_0_0_0_0_2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ned til Plejefamilien igen