Hjemmefødslen af Novah

Deja vu

Dagen igår var virkelig en lorte dag, havde 1000 tanker i hovedet, den dag for det var nemlig 4-dagen på min søns liv og den dag hvor jeg mistede min lille datter Lia.

dengang hun blev tvangsfjernet fra os, puhaa syntes det var en slem dag at komme igennem, kunne slet ikke forstå at der ikke kom nogle at tog ham fra mig, jeg skulle ikke sige farvel til ham, skulle kun kysse ham på panden og sige godnat og så ligge og kigge på min sovendene baby.

Det var helt igennem fantastisk og virkelig underligt på samme tid for nu får jeg endelig lov til at være mor på fuld tid fra start, tror det kommer til at betyde jeg får et helt særligt bånd til Novah, ligesom mig og Lia har et helt andet bånd pga den start hun har fået.

Hele dagen hvor Lia blev fjernet kørte bare som en virkelig dårlig film inde i mit hovede, om og om igen og igen, og kunne bare ikke få det ud af mit hovede igen, – den der smerte det er at miste sit barn på en løgn kan slet ikke beskrives, og det savn man har bagefter kan slet ikke forstås hvis man ikke har stået i det før, – Men når det så er sagt er jeg lykkelig for at jeg fik hende hjem igen og hun har det jo godt her hjemme ved mig, – tænker heller ikke over tvangsfjernelsen hver dag mere overhovedet, men på de dage hvor jeg mistede hende og hvor jeg fik hende hjem igen, de dage vil jeg for altid huske og de dage vil jeg altid tænke meget mere over det der skete dengang.

Men heldigvis er de blevet meget klogere nu og de har ladet mig beholde min lille søn og INGEN skal nogensinde komme og tage mine børn fra mig igen <3

10271620_1760951810804467_4195521020761133588_nIMG_2593

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hjemmefødslen af Novah