Undskylder mange gange

Derfor taler min datter – Lidt mindre end andre børn

Glæder mig så meget til den dag, men det er også en dag jeg frygter en lille smule 4 Marts skal mig og Lia til ørelæge IGEN, – hvor de skal tjekke hende øre, og har hun bare den mindste smule væske i ørene skal hun have dræn i. – Vi var der inde for 2-3 måneder siden og få konstateret væske i ørene men da Lia ikke havde ondt og andre gener (udover forsinket tale) ville de ikke gøre noget ved det nu her så de ville give det 2-3 måneder til at forsvinde af sig selv (som det sommetider gør).
Så hvis det ikke er væk den 4 Marts får vi en henvisning til at få lagt dræn! – Det vil være super godt for min datter at få lagt dræn i ørene da hun så vil komme til at høre meget mere hvad der bliver sagt til hende og på den måde også komme til at tale meget bedre og blive meget mere forståelig, men bare tanken om min lille pus skal i fuldnarkose, det skære i mit hjerte, Puhaa 🙁
Men jeg ved jo godt det ville være bedst for hende hvis hun forsat har væske i ørene,da ørelægen fortalte mig at Lia hun høre alt som om hun er under 24/7 og så kan man jo godt forstå min lille prinsesse ikke taler så meget som hun måske burde for, vi ved jo alle sammen hvordan det er at høre under vand og hvor utydelig man så kan høre udtalelsen på ordene, og når hun først skal til at lære alle udtalelserne at kende nu og lære at sige ordene så kan jeg virkelig godt forstå det er meget svært for hende at lærer at tale så andre mennesker kan forstå hvad hun siger.! – for jeg forstår jo 95% af hvad hun siger. – mens andre fremmede mennesker måske forstå 5% af hvad hun siger da de jo ikke er sammen med hende til daglig.

Men er ret spændt på den 4 Marts for at se hvad de siger hun skal have lagt i eller ikke have lagt i.

 

Forsat god dag <3

1536697_1672000833032899_5865630939550919820_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Undskylder mange gange