Tvunget til at svigte - Del 4

I spørger jeg svare :)

Hvordan går det med dig og barnets far? – Taler i sammen?

Det går godt mellem os to, han er intreseret i den lille ny, og vi taler sammen 3-5 gange om ugen.

 

Hvorfor har du spurgt Bent om han vil være far for den lille ny?

Jeg spurgte bent for noget tid siden om han kunne være intreseret i at være en slags faderfigur for min søn, da hans egen far på det tidpunkt ikke selv ville, fik intet svar fra Bent, hvilket er helt forståeligt – Men det er heller ikke nødvendigt mere da faren til min søn er meget intreseret nu, men grunden til jeg spurgte dengang, var så fik min søn også en slags “Far”

 

Hvordan går det med kommunen? nu da du venter barn nummer 2?

Ja dette spørgsmål kan jeg ikke selv svare på faktisk, da jeg ikke selv ved det det, det ene øjeblik høre man fra kommunen og de vil sætte alt muligt ind, det næste øjeblik går der 3-4 måneder hvor man ingenting høre fra dem, så jeg aner ikke helt hvad de laver eller ikke laver

 

Vil faren have noget med dit barn at gøre?

Ja det vil han gerne, han er meget intreseret i den lille ny, og vi taler ofte sammen

 

Er kommunen inde over jer nu hvor du skal være alene mor til to?

Både ja og nej den ene dag vil de gerne være inden over den næste er de helt ligeglade med mig, så kan virkelig ikke finde ud af hvad de vil har intet hørt fra dem i ca 3 måneder nu.

 

Hvad er der sket med ham korn-drengen?

Ja vi snakker da stadig sammen men blev enige om vi fungerede bedst som venner 🙂

 

Om i blev kærester, er det endnu eller hvad der nu skete?

Vi blev aldrig kærester da vi begge var enige om at vi var to forskellige steder i vores liv, og ville noget forskelligt med vores liv 🙂

 

Er du opvokset med kæledyr?

Ja jeg har haft alverdens dyr op igennem min opvækst, Hunde, Kaniner, Marsvin, Rotter, Mus, Slange, Høns, Skildpadder, Ged, Kat, Hest, Ørkenrotter, Fugle, Fisk, Chinchillaer, Hamster, og en frø – Det var lige hvad jeg kunne huske lige nu 🙂

 

Har du dyr nu?

Nej har ingen dyr lige nu

 

eller ønsker du dig et?

Ja jeg ønsker mig meget en lille pony igen især for min datters skyld men økonomien er ikke lige til det pt desværre

 

Har Lia stadig sin kanin?

Nej det har hun ikke da den begyndte at blive aggrasiv over for os begge og bide os, så blev desværre nød til at komme af med den

 

IMG_2592

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tvunget til at svigte - Del 4