Bevar Christiania - Hashrygning og forældreskab

Arto

Nok de fleste født i 90erne ved hvad Arto er – (Internetside lidt ligesom Facebook) – Men ARTO lukker! – Hvad fanden sker der lige for det, hele min ungdom foregik næsten derinde (ihvertfald de røv kedelige aftner og skoledage) og hvad pokker skulle vi 90er børn dog have gjort uden Arto dengang? – det er det samme som at skulle leve uden Facebook i dag, ville mange af os jo heller ikke kunne 🙂 – Min bruger hed “Delfinpigen” og “Luzuzdulleh” tror dog ikke de eksistere mere derinde da det er mange mange år siden jeg har været der inde sidst! –13059692_1776569535909361_1734204645_n

Hvad skal pistolen nu hedde? nu hvor den skal omdøbes da den jo ikke kan hedde Artopistol mere 😀 Facebookpistol?

 

Go dag <3

1

  • nicolai_sunred@hotmail.com

    Har du ikke en snap som man kan følge vil virkelig gerne følge dig i dit spændende liv <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Bevar Christiania - Hashrygning og forældreskab