Jeg er blevet inspireret af....

Hvorfor har vi aldrig råd?

Vi danskere, vi klager altid over der aldrig er penge nok, men hvis skyld er det? – Vi skal spise på de rigtige restauranter, gå i det rigtige tøj, havde den nyeste mobil, og bo i den rigtige leglighed. Men behøver i alle disse materielle goder, for at være lykkelig? Hvorfor kan vi ikke bare bo i en mindre leglighed ude på landet? Have sidste års kollektion af tøj på? og have en ældre mobiltelefon? eller gør det os ulykkelige? – Personligt går jeg ikke selv op i at have de rigtige ting, og så bliver jeg faktisk beskyldt for ikke at give mine børn noget, fordi jeg har flere penge tilbage om måneden, men har i overvejet at det handler om at prioritere sine penge? og gør man det rigtigt kan man få meget mere ud af dem, jeg tror ikke på vi bliver lykkelige ved at have de rigtige ting, og stresse rundt for at tjene mest muligt, for igen at kunne købe flere materielle goder, jeg tror på vi bliver lykkelige af at være tilstede i nuet, og skide på alle de goder men “skal” have for ikke at være anderledes, tænke på at kunne hygge med sine børn, og smide arbejdet lidt væk engang imellem, og huske på at man ikke kan købe lykke og man ikke kan købe kærlighed <3

12932707_1770344293198552_2937906280826679368_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg er blevet inspireret af....