Sommerferien 2016

RKI – Godt på vej

Kan se mange har MEGET travlt med min Økonomi pga jeg prioritere anderledes end de fleste andre mennesker gør, men gør det mig til en dårligere mor? – Fx mener flok nu jeg har fået en klapvogn gratis for nu kan jeg jo få flere tatoveringer og ting til mig selv, – Men hvem ville ikke sige tak til en gave når man fandt ud af at man havde plads til den alligevel? – Har mange veninder og familiemedlemmer som giver mine børn masser af tøj oj gaver igennem året hvilket jeg også selv gør, så de har altid tonsvis af tøj og legetøj. – Og så har jeg bare de par tusinde ekstra til “Sjov og ballade” – Lige pt er jeg igang med at planlægge vores sommerferie som nogle af penge jeg spare rundt omkring bliver brugt på.! – Jeg vil ca skyde på jeg nok bruger 200/400 kr om i de almindelige måneder på mine børn for køber meget brugt og “billige tøjmærker” – for hvorfor gå ud og købe noget tøj til en formue når Lia alligevel ødelægger dem meget hurtigt ved at kravle i træer osv? – Ja vil da sige min økonimi er blevet 100% bedre det sidste års tid, for har virkelig taget mig sammen hvad det angår for gider ikke ende som en eller anden person son skylder så mange penge væk, syntes jeg skylder rigeligt væk allerede nu :/ – Men man bliver jo ældre og klogere med tiden, HELDIGVIS 😀 – Og så lige en god nyhed er kommer af med tre “RKI regninger” i denne måned, så nu står jeg kun tilbage med 3 tilbage 😀 (Ja ved det er mange og det måske kun er en lille ting at fejre med for mig er det stort) – For så får jeg pludselig meget mere lyst til at “Kæmpe” videre for at komme 100% af med min gæld for det går jo stille og roligt den rigtige vej nu med at komme af med alt den møg gæld 🙂 – Og Lea min private socialrådgiver er jeg også færdig med at betale af på 😛 – Virkelig luksus ikke at have penge mellem os mere, for vi er jo gået hen og blevet venner og hun er ihvertfald i mit hjerte “Næsten en del af familien”  så dejligt den regning er overstået 🙂

Nå men nok om min gæld, syntes ihvertfald i skal lade være med at kommentere på folks gæld når i ikke ved hvad der er op og ned 😀

penge

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sommerferien 2016