Bianca + Isadora = Lia

Ferie som single mor

Igen I år har jeg været en kegle til at huske og bastille ferier I god til eller bare det at finde ud af hvor poker vi skal hen I ferien 😀 – Så nu sidder jeg og kigger frem og tilbage på nettet for at finde lige det sted jeg gerne vil hen og opleve en masse ting med min dejlige datter <3

Har kigget på Bornholm, Vimmerby, Lalandia, Knuthenborg, Camping, og Bondegårds ferier men kan bare ikke finde det helt rigtige sted til min lille prinsesse.

Syntes godt nok det er en umulig opgave, det eneste jeg er 100% sikker på det er det skal være noget med dyr da hun elsker at kunne kigge og røre en masse dyr.<3

Og så er der også det andet problem syntes det er så ensomt at gå ind og søge på hvad det koster når man er en voksen og et barn i stedet for to voksne, det minder mig om jeg er single og endnu ikke har fundet den rigtige men har lavet det ”mål” med mig selv jeg vil være single i et år fra dags dato for jeg gider ikke have en kæreste mere nu.!

Men det er jo så også mit valg og det er mit valg at tage på ferie alene uden min far uden min familie og uden en evt kæreste.! – for nu vil jeg prøve og nyde min ferie alene med min datter og nyde jeg er en fri kvinde som har verdens dejligste datter <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Bianca + Isadora = Lia