Forundersøgelse

Jeg mister min bedste ven.

Hej jeg ved ikke om jeg er den eneste der har det sådan. Men mine smøger er simpelthen mine bedste venner. De er de bedste i spændte situationer. i stressede situationer og når man bare skal slappe af.

Men har nu besluttet mig for at stoppe med at ryge den 16 August den dag min datter fylder 2 år. – Ja jeg kunne godt stoppe lige nu men der sker for meget i mit liv til jeg ved jeg ville kunne gennemføre det. og så er det også dumt at prøve at gennemføre der når det ender med et nederlag.

Jeg stopper af den simple grund at jeg vil være her nogle flere år endnu for min datter. og så lugter jeg heller ikke af smøger hele tiden.  Jeg ved det bliver en kamp men jegv skal nok vinde den.

Har downloadet en app som kan hjælpe mig og den gav mig en øjneåbner jeg har brigt over 100.000 kr på ingenting 😲 syntes ikke det er så dyrt at ryge i dagligdagen men i dt store billede er det jo pisse dyrt.Screenshot_2015-06-17-10-59-169

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Forundersøgelse