Mine tænder :)

Weekenden + Mandagen <3

Så er en ny uge i gang – Min datter har været ved sin far fra Onsdag til Søndag så har haft nogle dage til at kunne slappe af og tage i byen og være ung J – Det var super dejligt at komme ud blandt sine venner og bekendte igen og også møde en masse nye mennesker 😛

Men weekenden sluttede super ærgerligt Lørdag blev jeg desværre syg og det blev kun værre Søndag hvor min dejlige datter kom hjem, men det er heldigvis begyndt at gå den rigtige vej igen J

Nu nyder jeg bare min datter fuldt ud selvom jeg er lidt små syg, men hvad er bedre end en datter som kommer hen og puster en på halsen og mysser den fordi hun tror det hjælper, det er jo simpel hen bare alt for dejligt og så kan man jo ikke lade være med at smile og blive lykkelig for man har sådan en omsorgsfuld datter <3

Og så til noget helt andet noget, håber snart min bedste ven kommer hjem fra arbejde i Norge for hold nu op hvor jeg savner ham, vi snakker i telefon 8-10 gange om dagen hvis ikke mere, kan da slet ikke overleve uden ham 😀  – Hehe glæder mig virkelig som et lille barn til han kommer hjem igen så vi rigtigt kan hygge os sammen igen med hans datter og min datter J<3

Og så var det jo Mandag i dag dagen hvor jeg skulle starte i aktivering i rema1000 og det gik faktisk super godt, men virkelig mærkeligt jeg er den eneste pige på den arbejdsplads J – Men det overlever jeg da nok så længe jeg ikke skal med til deres juleforkost 😀 Hahaha 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mine tænder :)