Hvad gik jeg glip af?

Sommerferien 2016

Ja nu er det jo igen snart ved at være tid til at planlægge sommerferie <3 – planen var egentligt at vi skulle havde været til Bornholm i en uge, men blev enig med mig selv at det simpelhen var for dyrt at rejse derop og hjem igen, så jeg vælger at vi i stedet skal bruge pengene på en masse oplevelser i stedet. – Vi skal blandt andet til Knuthenborg safari park, en tur til Gedser (min barndomsby), en tur til København og se den lille havfrue(som jeg nemlig ALDRIG har set) – og sikkert også en hel masse andet, – Jeg går ikke så meget op i at komme ud og rejse i 14 dage til et eller andet varmt land, for det gider jeg helt ærligt ikke, jeg vil meget heller opleve Danmark når det er bedst for vores land er så fantastisk hvis man bare ser det positive i vores driv våde somre 🙂

Sidste år var jeg i sommerhus en uge og det regnede (Næsten) hver dag men det var super hyggeligt og vi fik oplevet en masse ting selvom vejret ikke lige var med os, men det var første rigtige ferie med Lia og kunne ikke have ønsket mig en bedre ferie end den, var sammen med mennesker som jeg elsker og så er det helt lige meget hvad man laver bare man er sammen <3

20150423_164543

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad gik jeg glip af?