Grill aften

Elsker mit nye hår

Som nogle af jer nok allerede havde på facebook så fik jeg lavet nyt hår i dag og er så sindssygt glad for det, det blev lige Om jeg ville have det. Har nu Ca 92 dreads i og har aftalt med hende jeg fik det lavet af at næste gang skl jeg have Ca 150 dreads i, vil gerne have noget mere fylde i toppen af mit hovede. men er faktisk helt vildt glad for mit nye hår. Det blev meget meget bedre end jeg havde håbet på❤

Så er hun jo bare jordens sødeste personer og så nem at snakke med. Skal helt sikkert have hende til at lave det igen om 3 måneder når der skal sættes op og self flere dreads i, så jeg kan blive piv lækker 😍😍

Men tag et smut forbi “Uh la Laa beauty” på facebook og få lavet jeres nye hår der super sød ejer og mega lækkert resultat. ❤

2015-07-02_17.19.0320150702_17500020150702_212729

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Grill aften