Arto

Nygart Privathospital

Efter en rimelig spontan tanke efter et kort møde med en veninde, besluttede jeg mig i dag for at ringe ind til dem og bestille en tid til en Gratis forundersøgelse D. 26 Maj kl 13.40 – og hold nu kaje hvor bliver det bare fedt at komme derinde og høre hvad de har og sige til mig, og høre deres mening og deres råd omkring min MÅSKE kommende operation, – Hvad det er jeg MÅSKE skal have lavet forbliver en hemmelighed mellem mig og Nygart, da jeg ikke syntes det rager alle og en hver, i må jo se det når det er blevet lavet hvis det overhovedet bliver lavet. – For den ene dag vil jeg gerne have det lavet og den anden dag vil jeg ikke, så må lige finde ud af det personligt før jeg vil fortælle hele verden om mine planer for fremtiden…

Men lover da lige og lave en opdatering når jeg har været derinde 🙂

 

operationer-nygart

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Arto