Det er underligt

Mine tænder :)

Der er mange der skriver til mine tænder og spørger om hvornår jeg får dem lavet og sandheden er ”DET VED JEG IKKE” – Da staten kun vil betale min fortand som jeg har mistet men der er meget mere som skal laves! – Jeg skal have revet 10 tænder ud og få sat nogle nye flotte proteser i men inden jeg skal have sat nye proteser i skal jeg have lavet de huller jeg har i de andre tænder have dem renset og slibes og så skal de gamle sølvplumber erstattes af de nye plumber som er hvide og ikke ses så meget J

Når alt det så er lavet får jeg nogle tryklås proteser som erstatning for de tænder de har revet ud.! – og først der er jeg 100% tilfreds med mit nye smil og det koster altså ikke kun et par tusiend kroner det er meget dyrt at få det lavet og vil ikke have lavet noget halvt vil have det lavet helt og inden jeg kan det vil jeg bare vente til jeg har muglighed for enten at låne pengene eller til jeg har muglighed for at spare op 😛

Men det er ikke fordi jeg ikke vil have det lavet det er simpel hen fordi jeg ikke har råd til at få det lavet da staten ikke gider hjælpe mig økonomisk L

Men FUCK DET jeg skal da nok på den ene eller den anden måde få lavet de bisser så jeg kan blive piv fræk igen 😀

Jeg har personlig lært at leve med det det genere mig kun når jeg ser billeder af mig selv eller ser mig selv på optagelse i De unge mødre! – og så er jeg dybt rystet over hvordan voksne mennesker kan tale til folk, for jeg er 7/9/13 ALDRIG blevet mobbet med mine tænder i folkeskolen er jeg blevet med så meget andet men ALDRIG mine tænder. Nok fordi folk godt viste at det ikke var min egen skyld jeg så ud og som jeg gjorde J – Jeg ved den dag jeg får mine tænder lavet bliver jeg en helt ny person med meget mere kærlighed til mig selvJ<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det er underligt