Så røg de ud!

3 år siden

igennem de sidste 3 år har jeg gennemgået en helt enorm stor forandring både fysisk og psykisk, jeg mistede min datter som ændrede mig for altid (fik hende heldigvis hjem hurtigt igen) – men det har for altid ændret min personlighed, jeg er mentalt blevet meget stærkere og kan stå model til mange flere grimme gloser fra folk, hvilket jeg ikke har kunne klare før, jeg tager ikke tingene så personligt mere, jeg har lært at styre min temperament meget mere end dengang da jeg blev nød til at tælle til 10.000 hver gang jeg var til møde med kommunen, for ikke at springe i luften, og det har så hjulpet mig til at der i dag skal utroligt meget til før jeg begynder at råbe/skrige af folk og har endnu ikke oplevet jeg er gået helt i sort som jeg til tider godt kunne komme til at gøre dengang, – Jeg har fået utrolig svært ved at stole på folk her de sidste par år da jeg også er blevet svigtet meget både personligt af to kærester og en masse veninder som vendte mig ryggen da jeg kom med i DUM og da jeg blev mor, men er også blevet svigtet af systemet hvilket har medført at jeg i dag har utroligt svært ved at tage råd til mig af kommunale ansatte og stoler ikke på dem. – Hverken pædagoger/Læger/Sagsbehandler/sundhedsplejesker osv osv – gør der virkelig ikke med vilje men når man har oplevet det jeg har så sætter det sine præg og ar og så har man bare svært ved at stole på nogen som helst,
For 3 år siden sad jeg gravid som 17 årig og vidste ikke hvad fremtiden ville bringe nu sidder jeg alene mor til 2 i min egen leglighed og med en plan for fremtiden, en plan så mine børn kan få en mor som de er stolte af og en plan så jeg kan vise at selvom man er ung alenemor til to kan man sagtens få en uddannelse <3
Når jeg sidder og kigger de gamle optagelser igenem fra dengang jeg ventede Lia kan jeg godt selv se jeg var meget ung og jeg havde brug for noget hjælp og støtte, men det fik jeg bare ikke, jeg ville jo så gerne dengang tage imod alt den hjælp de ville tilbyde jeg var så Ung og troede på det bedste i alle folk, men fik bare ikke den hjælp og det har så resulteret i at jeg i dag har meget svært ved at tage imod hjælp (hvilket jeg heller ikke nu syntes er nødvendig) – men har svært ved at takke Ja til det de få gange har tilbudt da jeg hele tiden ser hvordan de kan bruge det imod mig da jeg før har oplevet, kommunen bruge alt imod en. – Det er virkelig en forbandelse.
Men syntes afligevel jeg er kommet Langt på de 3 år, og vildt hvordan livet somme tider drejer sig og udvikler sig i retninger som man selt ikke troede <3

SAM_1537

2

  • linda13@live.dk

    Jeg synes du er super sej og at det er mega sejt du har dine helt egne holdninger og meninger om hvordan du vil være som mor. ! Jeg kan sagtens forstå at du ikke kan stole på kommune for de er SLET ikke til st stole på overhovedet.! Jeg tar hatten af for dig.👍🏼☺️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krummen

    Du er kommet rigtig langt kære Natascha. sejt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Så røg de ud!