En lille tåre på kinden

Vuc

Og så blev min drøm lige ødelagt.! – jeg toede jeg kunne gå i praktik og så direkte gå over og starte uddannelse inden for butiks verdenen,  men det kan jeg så IKKE. – Jeg skal efter mit praktik forløb starte Vuc 9 klasse for at bestå alle mine fag som jeg ikke gjorde i folkeskolen, når de så er bestået skal jeg bagefter tage 10 klasse for igen og bestå de fag som jeg heller ikke gjorde i folkeskolen da jeg aldrig har gået i 10 klasse. Eller jo det har jeg i ca 2 måneder 😀 – Og når 10 klasses eksamen så er overstået kan jeg starte uddannelse inden for butik – VIRKELIG øv når jeg troede jeg kunne sige mig uden om skolen, men jeg må bare tage mig max sammen og bide i det sure æble og få taget det 1,5 år i skole – for at kunne få en god uddannelse bagefter.! – Jeg vil jo virkelig gerne kunne få den uddannelse og så må jeg jo bare tage det sure med det søde, og klø på hårdt – så jeg kan få nogle gode karakterer

Så nu skal jeg tage mine 13 ugers praktik periode færdig (tror nok jeg har 11 uger tilbage) – og så står den på 6 måneders 9 klasses skole – hvorefter 12 måneders 10 klasse J – håber så meget på jeg kan klare det for vil jo virkelig gerne det her, og jeg tror da også på det kan lade sig gøre hvis jeg gerne vil.!

Der er mange der ikke kan forstå mig når jeg siger at det virkelig er svært for mig at gå i skole, men har aldrig følt mig hjemme i et klasse lokale – er tit blevet mobbet og følt mig forkert der, så det er derfor det virkelig er svært for mig at vende tilbage til det sted som var et helvede fra 3 til 9 klasse – vil jo gerne udvikle mig og komme igennem det her.! – så må bruge alle de folk rundt omkring mig som gerne vil hjælpe mig, og så må jeg kæmpe så hårdt som jeg aldrig har kæmpet før

Natascha 14år

Natascha 14år

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En lille tåre på kinden