Første skoledag<3

Endnu et nyt kapitel i mit liv<3

Så fik jeg lige mit “JA” til min nye bolig, hold kæft hvor jeg glæder mig til at flytte derud og starte mit liv “om igen” med nye folk, ny skole, sy vuggestue osv – blive,r så mega fantastisk.

Det er lige pt en 3 værelses leglighed men December 2015 skal vi så flytte i et par måneder da de skal lave dem om og så kan vi så flytte tilbage igen og det bliver så en stor fed 3 værelses leglighed på 109 Kvm…. 🙂 MEGA NICE…Og så venter jeg stadig på svar om jeg kan blive frivillig på Tre for park stadion og som Natteravn, men venter i spænding om det bliver mig de vælger da det kunne være super gode erfaringer jeg kan lære der….. 🙂

Andre nye ting der sker i mit liv er at hef har søgt ind på Engelsk og Psykologi på fjern studie ikke fordi det er et krav men fordi jeg selv vurderer at det kunne være nogle super gode fag at bruge og nogle som jeg ville kunne have som + i min videre Studie karriere 🙂

 

forside_lille_skolestart-259x259

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Første skoledag<3