Hej Verden!

Første skoledag<3

Jaae så kom dagen endelig hvor jeg skulle starte i skole igen,  men denne gang på min drømme uddannelse…!!!!!

Og så det bare at knokle 100% for at gennemføre Sikkerhedsvagt uddannelsen med gode karakterer så jeg endelig kan blive stolt af mig selv.<3 Og får så svar her en af de nærmeste dage om jeg får en eller to af de stillinger jeg har søgt som frivillig inden for “Natteravn” og i “Tre for park” Håber så meget jeg kan få det hver anden weekend så jeg kan få endnu mere erfaring inden for det område hvor jeg kommer til at arbejde resten af min tid.<3

Mødte også 3 helt vildt søde personer som jeg bare klingede helt vildt gode med, så det er jo bare verdens bedste start på et nyt kapitel i mit liv….

Vi skulle på noget “Fin vej løb” på skolen i dag og mig og min gruppe gik og MAX hyggede os og gjorde tingene rimelig hurtigt syntes vi da vi så var kommet tilbage var vi de sidste der manglede og de andre havde været færdige i lidt over 30 min 😮 HAHA så er det der man tænker HOVSA 🙂

Men det vigtigste er vi hyggede os og gjorde vi virkelig.<3

 

Og så venter jeg svar på en ny bolig her en af de nærmeste dage da jeg ikke kunne få indskudslån pga en gammel gæld på 109,- 😮 WTF?
Men nu har jeg så sagt ja til en ny leglighed og betalt de skide 109,- til kommunen og krydser så fingre igen. Så må vi håbe der er mere held i sprøjten denne gang, HIHI

 

Krammer fra Natascha Linea og Lia  Linea<3

forside_lille_skolestart-259x259

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hej Verden!