Novah er måske for lille

Lotus Fødsel

Efter en del overvejelser og spekulationer omkring denne form for efter fødsel, er jeg virkelig blevet sikker i min sag, og blev da helt klart mere sikker i min sag efter jeg snakkede med min private jordmoder Birgit omkring dette J<3

Jeg syntes det er sådan en smuk og vidunderlig måde at bringe sit barn til verden på, og det med at barnet selv kan vælge hvornår han/hun slev vil kobles fra, i stedet for du som mor eller far vælger for barnet – og klipper noget fra der er så vigtigt for barnet og har været barnets vigtigste organ i 9 måneder <3

En Lotus fødsel virker bare mere og mere rigtigt for mig jo mere jeg læser omkring den form for fødsel, syntes det er så roligt og så fantastisk en måde for barnet at komme til verden på.

Jeg har læst en del artikler og snakket med nogle som har erfaringer omkring denne form for fødsel og syntes virkelig at det virker som et overgreb på barnet og tvinge barnet til at give slip på den hule og hjem så kort efter fødslen. – Jeg ville virkelig ønske jeg kendte til denne form for fødsel da jeg fik Lia så havde jeg helt klar valgt at lade den være til hun selv ikke ville have den mere og var klar til at give slip på sin lille hule og komme ud i verden og opleve den <3 –For hvorfor skal man yde vold ved at klippe den af? Hvorfor ikke bare lade den falde stille og roligt af selv når de ikke vil være koblet sammen mere?

Hvorfor skal vi som mennesker have travlt med at smide moderkagen ud som er så fantastisk livsvigtigt organ som har givet dit lille barn liv i 9 måneder, hvorfor smide det ud? – Hvorfor ikke selv lade dit barn bestemme hvornår han/hun er klar til at tage afsked med noget så vigtigt som moderkagen?DSCN0667

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Novah er måske for lille