Primær omsorgsperson

En tur ved ørelægen igen!

Så blev vi endelig færdige ved ørelægen igen, igen

Og dommen blev hun for 3 gang har mellemørebetændelse, og ikke kan få lagt dræn så længe hun har det så nu er vi gået i behandling mod den forbandet mellemørebetændelse og så skal vi til kontrol med det om 14 dage og hvis mellemørebetændelsen er væk som lægen og jeg stærkt regner med det er skal hun have lagt dræn i den 22/3 🙁 – Øv havde så meget håbet på det ikke var nødvendigt! – Men er det jo desværre 🙁

Bare det min lille datter skal i fuld narkose er simpelhen noget mit moder hjerte ikke kan klare min lille pige skal opereres 🙁 – (Ved det er et meget lille indgreb)

og bare tanken om det ikke er sikkert jeg kan være til stede sammen med min lille pige den dag, kan få mig til at græde 🙁 – Det er så tæt på min termin, så hvad nu hvis jeg er gået i fødsel den dag? – Årgh 🙁

 

Men det positive er da at hun kan komme til at høre meget bedre igen lige så snart hun får det lagt i <3

 

1507956_1616165208616462_4729552828805159242_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Primær omsorgsperson