Monday to Monday

Jeg er blevet inspireret af….

Dengang jeg blev mor for knap 3 år siden, var jeg meget ung og usikker, og tude ikke skille mig ud for mængden, Jo ældre jeg blev jo mere sikker var jeg, og det kan godt virke som om jeg prøver en masse ting af og det gør jeg måske også, men jeg vil gerne finde ud af hvem jeg er, og det finder jeg jo kun ud af ved at prøve mig frem 🙂 – Og efter Martinna kom på skærmen blev jeg virkelig inspireret af hendes måde at være på, hun fik mig til at begynde at læse op på hvad Økologi egentligt er for noget og hvad Ifavn er, hun fik mig til at ændre Holdninger til rigtigt mange ting som jeg ellers havde en holdning til selv, men nu har jeg så en ny holdning til mange ting, og det vil jeg gerne takke martinna for, for jeg havde aldrig skænket Økologi en tanke, og ville ALDRIG være vegetar, indtil jeg læste omkring det og fandt ud af hvor dårligt vores dyr har det i Danmark!! – Jeg kunne ikke stå model til at spise de dyr og nyde en bøf, fra et dyr som er blevet pint i en jernboks hele sit liv. – Ja men sig velkommen til den nye mig Økologisk og Vegetarisk <3

Foto: Janus Nielsen / Kanal 4

Foto: Janus Nielsen / Kanal 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Monday to Monday