Læsehest

Monday to Monday

Lia har igennem næsten to år været dele barn og det har været hver anden weekend + ca 7 ugers ferie, dette er nu blevet lavet om til at hedde INGEN FERIE ved sin far men derimod 7/7 ordning istedet så, det hedder nu Mandag til Mandag, self savner jeg min datter helt enormt når hun er ude ved sin far, men min datter har jo behov for sin far og behov for den tilknytning som han kan give hende, og jeg ved hun har det godt ude ved sin far, selvom jeg til tider på bide i det sure æble, Hihi.

Nå men jeg kontaktede Bent for at høre om dette var en mulighed da jeg syntes hun snart var ved at være så gammel dette kunne prøves af for at se om hun trives i dette, og det fungere fint, men også ligeså meget fordi at Lia savnede sin far når hun kun så ham 4 dage om måneden. – Jeg har altid været imod 7/7 ordning da børnene ikke har en fast base og hele tiden skal flytte mellem mor og far, men jeg må se hvordan det fungere for Lia, og trives hun i det så er det jo bare super godt, og gør hun ikke så må mig og bent finde på en anden løsning så hun ser og begge noget mere.

Kan godt komme til at frygte når Lia starter i skole at det bliver et problem ang sport efter skoletiden og veninder osv, men det må vi jo tage til den tid, den tid den sorg, men det vigtigste lige nu er at Lia trives og har det godt i den samværsordning vi køre nu på 3 uge <3

13393321_1796759350557046_1710715387_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Læsehest