Min søns fulde navn

Teoritime 2

Så var jeg til Teoritime igen i går, Lærte en masse nye ting som jeg ikke viste før jeg tog hjemmefra 🙂 Vi hørte kort omkring vejr og vind og omkring hvordan dette kunne påvirke vores kommende kørsel, samt lærte vi også lidt omkring de svage trafikanter i trafikken, ældre og børn skal man altid passe godt på. 🙂 Så lærte vi også at man kan få et halvt kørekort hvis man fx er totalt natteblind kan man få kørekort og få forbud mod at køre om natten eller efter mørkets frembrud :-O Og det viste jeg faktisk ikke! :-O lærte også at selvom man kun har 0,2 Promille alkohol i blodet og man fx køre op i røven af en anden bil bliver man sigtet for spirituskørsel, for det er kun lovligt at køre med max 0,5 i blodet hvis man kan køre bilen forsvarligt hjem eller hvor man nu skal hen, hvis man køre galt så bliver man sigtet for spirituskørsel :-O Så jeg vil råde ALLE mennesker til slet ikke at køre når man har drukket!!! – D 1 Skal jeg til Teoritime igen og D 2 Skal jeg i kravlegår og D 3 skal jeg ud og køre på vejen for første gang :-O – SÅ PAS PÅ ALLE I FREDERICIA HOLD JEG INDEN DØRE! Haha

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min søns fulde navn