Ung mor for "gamle" mødre

Druk og fester

Før jeg gik hen og blev gravid med Lia drak jeg HVER weekend og ofte også Torsdag, så det var noget af en omvæltning jeg skulle igennem da jeg blev gravid men jeg elskede det, mere end noget andet. da jeg så fødte savnede jeg det slet ikke tværtimod, og det første år af hendes liv tror jeg at jeg var i byen 1 gang, så ikke noget jeg gik op i overhovedet, da hun så begyndte at være hjemme ved sin far hver anden weekend havde jeg pludselig meget tid for mig selv g jeg begyndte at gå i byen hver gang, Lia var ude ved sin far, og kunne der godt mærke jeg stadig var ung for jeg hyggede mig altid, mened det forkerte selskab med folk der ikke havde børn endte men jo i byen ret ofte, men hvad jeg laver når jeg ikke havde Lia kan jo egentligt være ligemeget :-)<3  Da jeg så blev gravid med Novah, skete der det samme at jeg slet ikke havde lyst og savnede det overhovedet ikke, nød faktisk ikke at drikke overhovedet, så nu har jeg virkelig overvejet ikke at drikke mere (kan sikkert ikke holde det når Novah begynder på weekendsamvær) men vil da gøre et forsøg for hvorfor skal jeg drike alkohol når jeg

  • 1 egentligt ikke har lyst
  • 2 ikke savner det
  • 3 Ender altid med at blive alt for fuld spritkoersel-hver-3-dansker-koerer-maaske-spritkoersel-img-4161_0_1369992594
  • 4 Kan sagtenens more mig uden

Og nu får jeg jo ogsås snart kørekort og bil så jeg kan jo blive den nye Taxa for alle de dersens fuldebøtter 😀 HAHA

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ung mor for "gamle" mødre