Første gang - 1 Fejl

Ung mor for “gamle” mødre

Ja jeg var i dag i “Ung mor mødregruppe” hvor den yngste var 19 og den ældste var 23 :-O – Ja hallo i mit univers er man ikke ung mor mere når man runder de 21 år, og som 23 er man da slet ikke ung mor mere, ihvertfald ikke i mit univers 😀 – For hvad sker der egentlig for Danmark med at man er ung mor så sent, for det er man da ikke? Den mødregruppe jeg går i går op til 24 År, når jeg er 24 er min datter 6, jeg må havde været en MEGET ung mor i forhold til hvad de der grupper mener 😀 Haha,

Men det var nu hyggeligt nok, fik da snakket med en masse af pigerne dernede og vi skal så mødes på torsdag igen, eller de skal for jeg kan ikke da jeg skal på kravlegård der 😀 Weeee, så ses først med pigerne igen om 14 dage :-O – Hvilket egentligt er ok, for følte mig godt nok “ved siden af” da selvom de var relativt unge så havde næsten alle samen Volvo, Hund, leglighed, Mand, og uddannelse, hvor jeg så tænker jeg har Ingen mand, ingen hund, ingen volvo, og intet kørekort, ingen uddannelse, men ellers så har vi super meget tilfælles 😀  Haha men sådan er det 😀 jeg skal da nok vise dem at selvom jeg enlig mor til to så kan jeg godt det her, er nu igang med kørekortet og inden barslen er over så har jeg forhåbentligt en bil og så er jeg klar på at give den MAX gas på mit uddannelses forløb 🙂

 

13173879_1783011711931810_32463253946135083_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Første gang - 1 Fejl