Hold nu kæft en morgen!

Første gang – 1 Fejl

Ja det er simpelthen så typisk mig det her! HAHA – Fik den spontane tanke tidligere i dag “Jeg vil da have et kørekort lige nu” Så kontaktede Driving Academy i Fredericia og spurgte hvornår jeg kunne starte, og det kunne jeg så i dag – FEDT – Så har i dag være til mine 3 første teori timer, og hold nu kæft, kan da intet huske hvad pokker vi har lært XD HAHA – det handlede i dag om bilens opbygning , den lovmæssige stand af bilen, papirer på køretøjet samt hvem der havde ansvaret for om køretøjet var i orden. – Skide spændende, NOOOOT – Men i afslutninge af timerne fik vi da en lille prøve for at se hvor meget vi kunne huske og ud af 15 billeder havde jeg da kun 1 Fejl :-O WOW, det her bil halløj er jeg da skide god til 😀 – Men det må simpelthen være vores søde lærer der er skyld i det, for han fik det til at virke spændende selvom jeg normalt syntes sådan noget med motor og bilens opbygning er røv sygt, men jeg må jo åbenbart have hørt efter siden jeg kun fik en fejl 😀 Så stor ros til Driving Academy i Fredericia for at have nogle kørelærer som man rent faktisk kan holde ud at hører på i så mange timer <3 – Hihi på Onsdag hedder det 3 Teoritimer mere og Torsdag skal jeg på Kravlegård :-O Følg med på bloggen og læs om hvordan det kommer til at gå mig i min kamp for at tage det kørekort som jeg har drømt om siden jeg var 18 år gammel 🙂 (selvom det nu lyder som om jeg er tudse gammel)

kørekort billede

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hold nu kæft en morgen!