Nej til Vaccinen

Hold nu kæft en morgen!

først sover vi ALLE for længe vi vågner først kl 8.30 :-O STRESSS – Jeg gjorde hvad jeg kunne for ikke at stresse alt for meget da jeg er IMOD stress, selvom jeg i mit hovede stressede helt vildt 😀 – Men vi kommer da ud af døren og får mini mus afleveret i vuggestuen, og så taber jeg min telefon på jorden så den går i stykker (tror jeg) for højtalerne virker ikke :-/ – og nu er vi så forsinket at jeg ikke kan nå at komme ned i den nye vuggestue/børnehave til mine børn og kan jo ikke ringe til dem men får Katarina  til at gøre det (Taaaaaak) – men imens hun ringer til dem går jeg ned med telefonen i føtex hvor jeg har købt den, og han slukker den skiller den af puster i den og samler den igen og bum så virker højtalerne igen :O – Ja jeg ved ikke lige hvad han gjorde og hvad der var sket med min telefon siden den ikke virkede :-/ – men nu virker den igen <3 WEEEEE

Menja velkommen til en liv som enlig mor hvor ens børn bare sover, og giver en mega morgen stress – HAHA

13219999_1784357288463919_765460438_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nej til Vaccinen