Kærlighed, Kildevand og Teltferier

Kylletter og grøntsager (altså pomfritter)

I løbet af ugens løb vil jeg flytte min lille popo til Vejle og besøge en af mine tidligere yndlings deltager fra de unge mødre og hendes mand,(som jeg virkelig har grinet meget af) – hihi men man er jo blevet det ældre og er de jo også, så skal nok blive interessant og mødes med dem og snakke lidt sammen og så kan ungerne jo hygge sig sammen <3 – Og så skal jeg se om jeg kan få manden i huset til at lave mad kylletter og grøntsager (altså pomfritter) 😀 – Men tror nu ikke jeg kan få ham til at lave det 🙁 Piv piv

Men hold nu op hvor glæder jeg mig som et lille barn til juleaften til at komme over og hilse på dem, troede vi boede mega langt væk fra hinanden :-O – Og så bor vi “kun” 14 min i tog, HAHA (HELT VILDT LANGT VÆK) XD

Nå ja men til jer der ikke endnu har gættet hvem det er jeg skal besøge i må gå i uvished :)<320141213_191111

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kærlighed, Kildevand og Teltferier