Se mig føde!

Rygning udendørs VS Rygning indendørs

JA JEG RYGER!! – Jeg ved mange folk har en holdning til rygere, og syntes virkelig det er ærgerligt for jeg føler virkelig vi rygere ikke må være nogle steder mere!! (og ved jeg ikke er den eneste der tænker sådan) – Vi må ikke ryge ved togene mere eller ved busserne, vi må knap ryge i ens hjem mere(Nogle lejekontrakter står der ingen rygning indendørs) – Syntes simpelhen det er så dårligt man bliver “jagtet” sådan fordi man ryger, ja det er da skadeligt at ryge og ja det er utrolig dumt at ryge, men dem som vil ryge stopper jo ikke med at ryge ved at lave flere og flere forbud mod at ryge, – Altså helt ærligt store tykke Karla må gerne sidde og spise sig endnu tykkere i chokolade kage i sin middagspause på arbejdet men vi må ikke gå ud og ryge en smøg da det er fyrings grundlag :-O – Hvad sker der lige for det? – Ja jeg undres!
I “gamle” dage da jeg var et lille barn kan jeg da huske min Oldemor røg indenfor da jeg kom på besøg (5 år) og det var jo normalt, der stod askebæger rundt omkring og der lugtede af røg i hendes leglighed, nu vil folk knap besøge andre hvis de ryger indenfor hvis man har børn med. – Altså slap dog af! – Self er røg sakdeligt og NEJ børn skal ikke udsættes for røg, men ved at besøge gamle tante Olga i 3-4 timer som ryger inden for, det er INGEN døde af – Som sagt ryger jeg selv, og kunne aldrig drømme om at ryge indenfor nu hvor jeg selv har fået børn, ryger ude på min altan. – og jeg besøger gerne min mor og min far selvom de ryger indenfor (gør de dog ikke når mine børn er der) – Men røgen og lugten er jo stadig i huset, men er da super taknemmelig over de ikke ryger i hjemme når mine børn er til stede <3 – Men min bøn er gider i og slappe af? – JA rygning er skadeligt og NEJ inden børn skal udsættes for passiv rygning, MEN fordi jeg ryger og tager mit barn op når jeg er færdig med at ryge bliver han altså ikke syg. – Mine børn er sunde og raske, selvom jeg har kysset og krammet dem 1000 vis af gange, men en lille smule røglugt.

 

20141213_191111

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Se mig føde!