Forældres LUXUS behov i 2016

Kan det passe, at jeg får lov denne gang?

Jeg sidder tit i stilheden, når min datter er blevet puttet eller ikke er hjemme, og når jeg så sidder der helt alene i stilheden tænker jeg på hvor heldig jeg er, og hvor meget jeg elsker mit liv lige præcis som det er nu! – Hvad mere har jeg brug for?

Jeg har verdens dejligste datter som snart fylder 3 år :O <3 – En helt igennem fantastisk familie som næsten altid støtter mig i mine underlige ideer og drømme, en fantastisk tilrettelægger og så er jeg så heldig at være med i verdens bedste tv program, men de sødeste mennesker omkring mig

Og så venter jeg verdens mest fantastiske dreng som snart kommer ud og siger hej til verden <3 – jeg tænker tit på om det virkelig kan være sandt jeg må være mor nu? – Kan det virkelig passe i lader mig beholde min dejlige dreng?<3 – Har slet ikke forstået jeg får lov denne her gang det er så uvirkeligt at jeg virkelig må være mor på fuldtid for min lille nyfødte dreng, uden nogen skal komme og blande sig i mit liv, og MIN måde at være mor på <3

Men når jeg sidder og kigger tilbage på billederne af Lia og ser hvor glad hun var den dag hun kom hjem til os igen, så kan jeg godt se at selvfølgelig skal jeg være mor, det er hele mit liv at være det. og JEG ER EN GOD MOR! – Ja jeg har fejl og ja jeg gør ikke alting perfekt, men jeg er en god mor for mine børn<3

 

IMG_2516 IMG_2540 IMG_2543 IMG_2592 IMG_2593 IMG_2610 IMG_2628

1

  • […] Jeg tænker tit på om det virkelig kan være sandt jeg må være mor nu? – Kan det virkelig passe i lader mig beholde min dejlige dreng?<3 – Har slet ikke forstået jeg får lov denne her gang det er så uvirkeligt at jeg virkelig må være mor på fuldtid for min lille nyfødte dreng, uden nogen skal komme og blande sig i mit liv, og MIN måde at være mor på, skriver hun på sin blog. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Forældres LUXUS behov i 2016