En tur ved ørelægen igen!

Kan det blive en hjemmefødsel?

I dag var jeg til første Jordmoder konsultation ved “Kendt Jordemoderordning” her i Fredericia/Kolding omegn, og det var virkelig et godt indtryk jeg fik af det 🙂 Så nu glæder jeg mig virkelig endnu mere til jeg skal føde min lille velskabte dreng som vokser og vokser inde i maven <3 – Hele min fødsel er planlagt og alle mine ønsker og drømme om fødslen har jordmoderen skrevet ned, det er planlagt hvem der skal med til fødslen og hvem JEG skal ringe til og hvem der skal være barnepige på Lia i de timer hvor hendes og mit liv ændres for altid <3 – Ejj hvor jeg glæder mig til denne store dag og ikke kun til minutterne efter han er kommet ud, men glæder mig til selve fødslen og smerterne ved det at blive mor igen, der er noget MAGISK ved en fødsel som jeg elsker <3
Jordmoderen skulle self også lige mærke på maven i dag og han blev skønnet til 2400-2500 Gram hvilket hun var fuldt ud tilfreds med og fra på Lørdag hvor jeg er 37+0 har jeg fået grønt lys af dem til at føde hjemme. Det er simpelhen så fantastisk <3
For der har i hele min graviditet været tvivl om han kunne blive stor nok til en hjemmefødsel ville være sikker, og nu har jeg endlig fået det manet til jorder MIN DRENG ER STOR NOK <3
Weeee <3

11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En tur ved ørelægen igen!