Derfor taler min datter - Lidt mindre end andre børn

jeg KAN, jeg VIL

når jeg sidder og tænker tilbage på de sidste 9 Måneder, er jeg faktisk utrolig stolt over mig selv og hvad jeg har opnået det sidste stykke tid <3
For 9 Måneder siden sad jeg med en LORTE 9 klasses eksamen, var på kontanthjælp og sad og puttede pantmærker på ølflasker og øldåser i et eller andet aktiverings projekt igennem kommunen. – nu sidder jeg Højgravid er på Sosu forberedende (Ikke fordi jeg har behov for dette men fordi jeg ikke vil på Kontanthjælp igen og fordi jeg ikke vil gå hjemme) – Har fået en 9 Klasses eksamen med super gode karektere er igang med at skulle flytte om præcis 14 dage, og 5 uger til min termin og er endnu ikke gået på barsel og har ikke planer om at gøre det lige foreløbig – Er godt nok deltids sygemeldt pga en rimelig hård graviditet med mange genere (MEN FORTSÆTTER OG HAR IKKE GIVET OP) og er faktisk stolt over at jeg har gennemført så meget på så kort tid og har rykket mig så langt i forhold til hvor jeg var hende for bare 8-9 måneder siden <3
For nogle er det måske ikke stort men for mig så er det virkelig stort! – Har lagt en god fremtids plan fremadrettet også som jeg er 100% sikker på jeg gennemføre!! – Skal starte på Sosu grundforløb til Januar og i frygt for jeg går helt i stå i min barsel har jeg besluttet mig for efter 8 ugers undersøgelsen at træne 1 time HVER dag for at komme ud af døren og lave noget og IKKE gå helt i stå hjemme med baby og bleskift <3 –
VILJEG TIL AT VILLE SKABER EVNEN TIL AT KUNNE <3 – Har så meget overskud og lyst til at kæmpe for mit liv og for at bevise jeg ikke er en Kontanthjælps bums. Jeg kan fandme godt det her og jeg skal nok vise folk og ikke mindst for mine børns skyld jeg godt kan klare en uddannelse selvom jeg har valgt at få børn tidligt og ikke havde en traditionel kernefamilie. – Man kan hvad man vil og JEG VIL

20150510_152853

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Derfor taler min datter - Lidt mindre end andre børn