I spørger jeg svare :)

Undskylder mange gange

Undskylder mange gange der er meget stille på min blog for tiden, men har simpelhen ikke den samme overskud til at skive her midt i graviditet, Lia, Flytning og skole – Men jeg nyder hver en dag i mit liv for lige nu køre mit liv endelig på skinner og har det ikke gjort meget længe<3 – Jeg er endelig 150% tilfreds med min måde at leve mit liv på.

Jeg bor i en lækker by med mangle muligheder for børnefamilier. – Jeg går på en fantastisk skole, og har fået nogle fantastiske gode veninder. Jeg venter ønske barn nummer to og min skolegang er godt igang, samt planen for min uddannelse er lagt <3

Så de hele går jo bare mere end fantastisk lige for tiden, men det gør jo så også jeg ikke har ligeså meget tid tilbage til bloggen og til at holde jer opdateret i mit liv og hvad der sker.!

Men lige for tiden sker der heller ikke det helt vilde i mit liv andet end jeg går på social og sundheds skolen fra 8.15 til 11.30 hver dag – og så går jeg og “Bager” lillebror færdig så han forhåbenligt snart kan komme ud til verden og sin storesøster som glæder sig meget til at møde ham <3 Oven i det er jeg gået igang med at pakke hele min leglighed ned da jeg står og skal flytte her om cirka 4 ugers tid, (FANTALASTISK) – Glæder mig simpelhen så meget til at få flyttet mine ting og komme over i noget andet end det gamle skrammel jeg bor i nu 🙂 – Og så smutter jeg self på barsel omkring Marts/April

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I spørger jeg svare :)