Til min dejlige tilrettelægger

Eksamner

Om under en måned er der eksamener 🙁 – Er slet ikke parat, til det endnu. Er simpelhen, så nervøs.!

Dansk skriftligt, Engelsk Skriftligt og Matematik Skriftligt er jeg sådan okay parat – Men alt mundtligt er jeg overhovedet ikke parat, er tror heller ikke jeg bliver det selvom jeg laver lektier hele tiden (syntes jeg) – Jeg læser op på alt igen – Men føler mig stadig slet ikke klar, og slet ikke til Naturfag og Engelsk mundtligt, For min engelsk udtale er simpelhen det værste gang lort 🙁

I engelsk har jeg valgt emnet: The amish

I naturfag har jeg valgt emnet: Fotosyntese

 

På tirsdag er der en prøve, prøve mere i dansk og har lige fået en prøve, prøve hjem i engelsk som jeg skal lave til på fredag for at se hvor jeg ligger henne på skalaen, Min dansk gik virkelig af lort til i tirsdags så har læst op på mine problemer og så må jeg se om det har hjulpet til på tirsdag 🙂 – Havde fandme 22 FEJL :-O- Så det blev kun til 02 og det er jeg simpelhen ikke tilfreds med overhovedet, jeg vil fandme have 4 og faktisk gerne 7. – Så må fandme tage mig 300% sammen resten af de 3 uger der er tilbage.!!

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Til min dejlige tilrettelægger